عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 29 / 5 / 1394
بازدید : 239
نویسنده : sharef zadeh

 چند حساب مختلف کاربری، داشتن تبلت و تلفن و کامپیوتر شخصی که هرکدام رمز عبوری متفاوت دارد، به خاطر سپردن رمز عبور هر کدام هم شده است چالشی سخت، از یک سو کارشناسان بر این عقیده اند که از رمز عبور یکسان برای حساب های مختلفمان در فضای مجازی استفاده نکنیم از سوی دیگر به خاطر سپردن این حجم از اعداد و ارقام نامربوط کار هر کسی نیست.

رمز عبور های بیومتریک ایده ی متفاوت


حالا متخصصان برای از بین بردن پسورد ها، نرم افزاری طراحی کرده اند که با دو بار شنیدن صدای کاربر، هویتش را شناسایی می‌کند، در چند سال گذشته شرکت های بزرگ تکنولوژی برای ارتقای امنیت کاربران پسورد های بیومتریک، مانند تشخیص هویت از طریق صدا، اثر انگشت و یا عنبیه چشم را برروی سیتم های خود قرار داده اند.

امینت اطلاعات کاربر و جلوگیری از نفوذ هکرها به سیستم های شخصی حرف اول را برای یک نرم افزار و یا حساب کاربری می زند، ایده ی برتر در این مورد بهره‌گیری از پسوردهای دومرحله‌ای است، هر بار که می‌خواهید وارد سرویسی نظیر جی‌میل٬ توییتر یا فضای ابری خود شوید، از طرف سرورها کد چهاررقمی تصادفی یکتایی به موبایل‌تان ارسال می‌شود که ورود به اکانت تنها با در اختیار داشتن و وارد کردن آن در کنار رمز عبور میسر خواهد بود.

رمز عبور های بیومتریک ایده ی متفاوت

ابداع پسوردهای دومرحله‌ای تحول مهمی در دنیای امنیت دیجیتال بود٬ اما در کنار همه مواهبش برای کاربران٬ مصائبی هم داشته و دارد؛ برای هر بار ورود به اکانت باید موبایل‌تان را در دست بگیرید٬ بازش کنید٬ کد چهار رقمی را ببینید و بعد آن را در صفحه مرورگر یا اپلیکیشن وارد کنید، این فرآیند، طولانی و عذاب‌آور به نظر می‌رسد و به همین خاطر بسیاری از فعال کردن این سرویس چشم‌پوشی می‌کنند٬ در حالی که می‌دانند بدون آن تهدیدهای امنیتی بیشتری در کمین‌شان خواهد بود.

حالا تیمی از متخصصان امنیت در موسسه تکنولوژی فدرال سوئیس٬ می‌گویند روشی ابداع کرده‌اند که دردسرهای رایج پسوردهای دومرحله‌ای را ندارد٬ چون در مرحله دوم با دو بار شنود صدای محیط٬ هویت کاربر را شناسایی می‌کند. ابزاری که آنها طراحی کرده‌اند "ساوندپروف" (Sound-Proof) نام دارد. این گروه قرار است روز پنج‌شنبه (۲۰ اوت) نتایج پژوهش‌های خود را در قالب مقاله‌ای در کنفرانس امنیتی یوزنیکس (Usenix) ارائه کنند، به این ترتیب وقتی می‌خواهید وارد سایت یا سرویسی شوید که امکان "ساوندپروف" روی آن فعال شده٬ سرور اپلیکیشنی را به صورت اتوماتیک روی موبایل‌تان فرا می‌خواند.


تاریخ : 27 / 5 / 1394
بازدید : 213
نویسنده : sharef zadeh

 تحریک حس رقابت در میان زنان و مردان

 
یکی از گام های موفقیت در زندگی مشترک قرار دادن خویش در جایگاه مشخص هستی است. وقتی زن و مرد از جایگاهی که خداوند برای آنان مشخص کرده، خارج شدند، دیگر نمی توانند در کنار هم احساس خوشبختی کرده و مایه ی آرامش هم باشند.
 
 
فارسی وان: چند همسری برای زنان حقی معقول و عادلانه است
 
 
در شبکه های ماهواره ای به شدت روی این مسأله تکیه می شود که زن و مرد رفیق هم نیستند؛ بلکه رقیب یکدیگرند. اگر زن اندکی غافل شده یا کوتاه بیاید، عقب افتاده و قافیه را می بازد. در برخی از برنامه های ماهواره ای ارزش مرد را در اندازه ی موجودی که تنها وظیفه اش پاسخ گویی به نیاز جنسی زن است پایین می کشند.
 
فارسی وان: چند همسری برای زنان حقی معقول و عادلانه است
 
برنامه های ماهواره ای شبکه های همچون فارسی وان این رقابت را به اندازه ای تقویت کرده اند که چند همسری برای زنان را حقی معقول و عادلانه به شمار می روند.
 
 
در تعریف قوانین این رقابت، قانونی را به صورت زیرکانه به زنان آموزش می دهند که: ((اگر همسرت در حق تو خیانت کرد و با جنس مونث دیگری غیر از تو ارتباط برقرار کرد، این حق تو است که با او مقابله کنی و خیانت او را با خیانت پاسخ دهی. این کار نه تنها زشت نیست؛ بلکه حقی است که تو بدون عذاب وجدان می توانی از آن استفاده کنی.))
 
فارسی وان: چند همسری برای زنان حقی معقول و عادلانه است
 
شما خانواده ای را تصور کنید که زن و مرد در آن، خود را رقیب یکدیگر دانسته و همیشه در این فکر هستند که از دیگری کم نیاورند. خانه بنا بود فضای رفاقت باشد تا در پرتو این رفاقت، آرامشی به دست بیاید؛ اما با وجود رقابت میان زن و شوهر آیا این خانه روی آرامش را خواهد دید؟
  
فارسی وان: چند همسری برای زنان حقی معقول و عادلانه است
 
 
حالا کمی محدوده ی فرضمان را بزرگ تر کنیم. اگر زنان و مردان جامعه ای یکدیگر را رقیب هم بدانند و جنس مخالف را دشمنی ببینند که دائم بایدبا او جنگید و رقابت کرد، چه اتفاقی در آن جامعه خواهد افتاد؟
 
 
ایجاد حس رقابت در میان زنان و دختران برای جلب توجه مردان
 
صابر نیوز می نویسد جامعه ی مورد نظر غرب، جامعه ای است که فضای آن صحنه ای برای رقابت های هوس آلود است. گردانندگان اصلی این رقابت نیز زنان هستند. ابزار اصلی گردانندگان این رقابت هم خودآرایی است. خودآرایی در خانواده ی دلخواه غرب، یک ضرورت است. این خودآرایی باید بر محور تحریک امیال جنسی مردان باشد. در این میان فرقی میان دختر مجرد و زن متاهل وجود ندارد؛ زیرا در تفکر رسانه ای غرب که در شبکه های ماهواره ای نمود یافته، تأهل مانعی برای هوس رانی نیست.
 
 
فارسی وان: چند همسری برای زنان حقی معقول و عادلانه است
 
 
زن و مرد به عنوان دو جنس مکمل باید هرکدام در جایگاهی که خدا برای آنان تعیین کرده، قرار بگیرند تا خود و جامعه ی انسانی را رشد دهند. حالا اگر دغدغه ی اصلی زنان یک جامعه، جلب توجه مردان باشد، آیا چنین جامعه ای روی رشد و پیش رفت را خواهد دید؟
 
 
منبع:جام نیوز

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 30
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 160
بازدید ماه : 2602
بازدید کل : 1076586
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com