طلاق عاطفی با رویش رفقای همسر


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 14 / 10 / 1394
بازدید : 202
نویسنده : sharef zadeh

 

حل مشکل بدون مشاجره

 

مروری بر نقش ها و وظایف تان در زندگی مشترک بیاندازید و در وهله بعد سعی کنید که مشکلاتتان را از روش های منطقی و بدون مشاجره حل نمایید

یکی از مهم ترین عواملی که موجب می شود یک همسر، رفیق باز باشد، این است که همسر به وظایف مختص به خود در زندگی مشترک عمل نکرده و یا در آن ها کوتاهی کرده است. همین مساله سبب می شود، همسران تمایل داشته باشند که بیشتر اوقات خود را در خارج از خانه و در کنار دوستانشان بگذرانند.

همچنین کسانی که مداوم با همسرشان بحث و جدل و مشاجره دارند و سعی نمی کنند، مشکلاتشان را منطقی حل کنند، موجب ایجاد این حالت در همسرشان می شوند. 
پس اگر شما جزء کسانی هستید که همسرتان رفیق باز است در ابتدا، مروری بر نقش ها و وظایف تان در زندگی مشترک بیاندازید و در وهله بعد سعی کنید که مشکلاتتان را از روش های منطقی و بدون مشاجره حل نمایید.

پیامدهای رفیق بازی

 

یکی از مهم ترین پیامدهای رفیق بازی ایجاد طلاق عاطفی بین زوجین است یعنی همسران به دلیل اینکه برای یکدیگر وقت نمی گذارند و نیازهای همدیگر را برآورده نمی کنند، از یکدیگر دور می شوند و فاصله می گیرند و کم کم طلاق عاطفی و سردی عاطفی شکل می گیرد و به موجب آن، طلاق واقعی و قطعی صورت می گیرد. 

گام به گام از دوستان فاصله بگیرید

 

یکی از مهم ترین پیامدهای رفیق بازی، ایجاد طلاق عاطفی بین همسران زوجین است یعنی همسران به دلیل اینکه برای یکدیگر وقت نمی گذارند و نیازهای همدیگر را برآورده نمی کنند،سردی عاطفی شکل می گیرد

قدم اول این است که نحوه گفتمان و صحبت کردنمان را با همسرمان تغییر دهیم. معمولا همسران به این دلیل که مبتلا به طلاق عاطفی شده اند، جملاتشان را به حالت های دستوری به یکدیگر بیان می کنند. این حالت خود می تواند به تخریب بیشتر ارتباط همسران بپردازد. 
قدم دوم این است که از جملات محبت آمیز بیشتر استفاده نمایید و سعی کنید نیاز به محبت و تعلق پذیری را که از مهم ترین نیازهای زوجین است، برآورده نماییم. 
قدم سوم این است که هیچ گاه جملات خود را با «تو» شروع نکنید. زیرا احساس مقصر بودن و سرزنش شدن به همسرتان می دهد. جملاتتان را با «من» شروع کنید به طور مثال به جای این که بگویید تو همیشه برای دوستانت بیشتر وقت می گذاری و من ناراحت هستم، بگوییم، من ناراحت هستم از این که با من کمتر وقت می گذرانی. 
قدم چهارم این است که در کنار رعایت مهارهای گفت و گوی صحیح، مهارت های انتقاد کردن را هم یاد بگیریم و در آن قالب به همسرمان انتقاد کنیم. 
قدم پنجم این است که با همسرتان صحبت کنید و سطح آگاهی او را نسبت به ایجاد ضررهای این رفتار ناپسندش، بالا ببرید. 




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 549
بازدید دیروز : 733
بازدید هفته : 1550
بازدید ماه : 4124
بازدید کل : 1238947
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com