نور تلفن و تبلت تنظیم ساعت بدن را به هم می‌زند


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 1 / 9 / 1394
بازدید : 142
نویسنده : sharef zadeh

 یکی از متخصصان برجسته خواب در انگلیس از سازنندگان تلفن‌های هوشمند و تبلت خواسته تا مسئولیت بیشتری به خرج دهند و امکانی را فراهم کنند که این وسایل شب‌ها به صورت خودکار وارد «وضعیت خواب» شوند و نور کمتری از خود ساطع کنند.


به گزارش سلامانه به نقل از ایسنا، به گفته پروفسور «پل گرینگراس»، نور این وسایل در شب باعث به هم خوردن تنظیم ساعت بدن می‌شود و افراد را دچار مشکلات بی‌خوابی می‌کند.


وقتی هوا تاریک می‌شود، بدن هورمون ملاتونین، معروف به هورمون خواب ترشح می‌کند که باعث می‌شود افراد به خواب بروند. اما طول موج‌های خاصی به خصوص نور طیف آبی-سبز می‌تواند این سیستم را مختل کنند. پروفسور گرینگراس یکی از متخصصانی بوده که درباره تاثیر نور این وسایل بر خواب افراد مطالعه کرده است.


به گزارش بی‌بی‌سی، نتایج این بررسی نشان داد که روال فعلی در تولید تلفن‌های هوشمند و تبلت‌های جدید این است که این وسایل بزرگتر و پرنورتر و با کنتراست بیشتر باشند و بیشتر نور آبی ساطع کنند.


پروفسور گرینگراس در این رابطه گفت: این وسایل برای استفاده در روز عالی هستند اما برای شب بسیار مضرند.


به گفته پروفسور گرینگراس، یافته‌های موجود دلالت بر این می‌کنند که این وسایل هنگام شب می‌توانند به خواب رفتن را تا یک ساعت به تاخیر بیندازند.


پروفسور گرینگراس می‌گوید که اکنون اپلیکیشن‌هایی برای کاهش نور آبی-سبز این وسایل طراحی شده و نرم‌افزارهایی مثل f.lux نیز می‌تواند به طور خودکار این طیف نور را فیلتر کنند.


او از سازنندگان تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ خواست تا چنین امکانی را در محصولات خود تعبیه کنند و از همه مهمتر اینکه چنین قابلیتی به طور خودکار فراهم باشد. بردن تلفن یا تبلت به رختخواب روز به روز رایج‌تر می‌شود.

مطالعه بسیار وسیعی که موسسه تحقیقات سرطان انگلیس در مدت 40 سال روی بیش از 100 هزار زن بالای 16 سال انجام داد، سال گذشته منتشر و نشان داد که هر چه نور اتاق خواب حین خواب شبانه بیشتر باشد احتمال چاقی در زنان افزایش می‌یابد




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 246
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 1052
بازدید ماه : 2675
بازدید کل : 1079336
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com