با نشانه‌های ابتدایی‌ ام‌اس آشنا شویم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 24 / 12 / 1393
بازدید : 235
نویسنده : sharef zadeh

 

با نشانه‌های ابتدایی‌ ام‌اس آشنا شویم

سلامانه : تشخیص علائم ابتدایی‌ام‌اس برای پزشکآن‌همیشه کار آسانی نیست. در بیماران مبتلا به ام‌اس، سیستم ایمنی بدن اعصاب مرکزی و بخش‌هایی هم چون مغز و نخاع و بینایی فرد را هدف قرار می‌دهد.


به گزارش پایگاه خبری سلامانه به نقل از symptomfind، آنچه تشخیص این بیماری را دشوار می‌کند، ازیک‌طرف تفاوت علائم آن از فردی به فرد دیگر است. از طرف دیگر بسیاری از این نشانه‌های در بیماری‌های دیگری هم دیده می‌شود که همین موضوع شک پزشکان را برمی‌انگیزد. بااین‌حال آگاهی نسبت به برخی علائم این بیماری و انجام برخی آزمایش‌ها پزشکی احتمال تشخیص درست و به‌موقع این بیماری را فراهم می‌کند.


در همین راستا بهتر بیماران علائم کوچکی هم چون از دست تعادل هنگام راه رفتن، برخی مشکلات شناختی یا تاری دید اندک خود را جدی بگیرند. اهمیت دادن به همین نشانه‌های ابتدایی و به‌ظاهر کوچک به متوقف ساختن روند پیشرفت بیماری و انجام اقدامات به‌موقع برای بیمار کمک می‌کند. به گفته پزشکان یکی از شایع‌ترین نشانه‌های این بیماری، بی‌حس شدن یا گزگز یک یا چند عضو بدن است. در چنین مواقعی اصولاً افراد یک جسم تیز را مرتباً به بدن خود وارد می‌کنند، دقت داشته باشید این نشانه در صورتی می‌تواند نگران‌کننده باشد که به مدت چند روز ادامه داشته باشد.


یکی دیگر از مشکلاتی که عموماً در ابتدای ام‌اس دیده می‌شود، درد چشم و کاهش بینایی است؛ موقعیتی که از آن با عنوان التهاب عصب بینایی یاد می‌کنند. نشانه‌های این‌چنین در بیشتر موارد تنها یک‌چشم و آن‌هم به‌صورت موقتی درگیر می‌کند. بیماران در چنین شرایطی احساس می‌کنند یک شیشه بخار گرفته مقابل چشم آن‌ها وجود دارد. ضعیف شدن یک یا چند اندام حرکتی، دوبینی و عدم ثبات هنگام راه رفتن به همراه درد علائم احتمالی ام‌اس هستند.


نکته جالب این است که افراد در اکثر موارد بی‌حسی اعضای بدن خود را جدی نمی‌گیرند، درواقع آنچه موجب نگرانی آن‌ها می‌شود اختلالات بینایی آن‌هاست. بنابراین بی‌حسی یا گزگز دست‌وپا را چنانچه در یک بازه زمانی کوتاه تکرار شوند باید جدی گرفت. در چنین مواقعی انجام MRI و برخی آزمایش خون‌های خاص به تشخیص این بیماری کمک می‌کند.




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1215
بازدید دیروز : 733
بازدید هفته : 2216
بازدید ماه : 4790
بازدید کل : 1239613
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com